Без слiв

Давай без слів і без прощань закінчимо любов.
Розірвемо зв'язок, як ніжну павутинку.
І тільки сльози ллються без упину,
І замерзає в жилах тепла кров.

Я вже ніколи не почую голос твій,
Ти не побачиш мою посмішку примхливу.
Втекло кохання від тремтливих вій,
Таке палке, а інколи, мінливе.

Давай без слів, без жалю і без смутку
Розірвемо кайдани на зап'ястях.
І тільки на прощання поцілую Уста,
Що завдавали болю і терпкого щастя.


Рецензии
Умница! Пробирает. Читаю второй раз.

Александр Авраменко   09.11.2010 14:54     Заявить о нарушении
Спасибо, мне и самой нравится :)

Рина Сигнаевская   10.11.2010 22:05   Заявить о нарушении