Пiвнеба

Наша спадщина -
Небо, розрізане навпіл.
Ти чуєш,
Як болить цим хмарам,
Важким сірим хмарам,
Які не можуть знайти
Своїх братів і сестер?

Я пам’ятаю
Всі кольори твоїх суконь.
Я і зараз
Вдивляюсь крізь них у тебе,
Шукаючи отвір у серце,
Щоб збагнути,
Чи залишився у ньому
Хоча б таємний закуток
Для мене...

Моя половина неба
Знає відповідь,
Але ліків для всіх нас
У неї нема.


2010


Рецензии
зараз цей вірш звучить особливо актуально.

Дарья Оропай   17.03.2015 23:47     Заявить о нарушении