листопад

Листопад на порозі...,
листопад у душі...
Листопадом заносить
знов сумління усі...

Листопад в моєй долі
вітром травня...дихне...
Листя знову палають
у багряном вогні...

Листя знову навколо
килим криють підчас...,
з вітром ти біля мене
подаруєш свій вальс...


Рецензии