***

Твої очі холодні я не бачу в них любові,
Твої вуста вогнем палають я це відчуваю,
Ти мене не любиш я це знаю.
Бачу як поглядом мене зїдаєш,
Це ж не коханяя а лише пристрасть до мене,
Якщо не маєш почуттів  ти мовчи і нічого не роби,
Ти просто будь зі мною,
Я тебе благаю,
Не відштовхуй мене,
Кров'ю застигли слова на стіні я кохаю,
Не знаю чому мене тягне до тебе,
Ти днями не приходиш забув ніби мене,
Я не слухаю нікого...
Все одно ти прийдеш хоч ненадовго.          


Рецензии
ты - великолепна, и всё у тебя будет супер!Выше нос!
Твои слова заставляют сердце биться чаще...Спасибо!

Оля Александровна   04.11.2010 00:20     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.