Найкращому другу та подруз

Найкращому другу і подрузі,
 помру й напишу на віконному склі:
";Якщо б я зробила на душу узі,
ви б там другі були, після батьків..."

Ще у дитинстві було в мене правлило,
щоб ніхто і ніколи не бачив як плачу.
Просто на людях- "Щось в око потрапило",
та лиш для вас це "щось" стільки значить...

Ви не єдині, хто скаже, що ноги нормальні,
але єдині, хто скаже, що худнути треба...
Заради вас не потрібно прибирати у спальні,
адже поводититсь можна наче "у себе".

Він- любить помучити, зав"язаать моє тіло,
Вона- просто бісить, коли права буває!!!
Ну а разом вони їдять мізки уміло,
Та кращих за них людей я не знаю...

Кажуть про друзів:" Скільки з вами випито пива",
з вами ж інша історія, ви з іншого  миру.
Вона-  відвернеться, образиться мила,
а він- тихо уб"є, якщо я хоч краплину...

Скількии просили не зустрічатися з хлопцем,
та не тому, щоб він мене не образив!
А щоб Я не зламала життя йому зовсім,
зробили із мене тут ловеласа!

Підтримають завжди, та хоч 15 хвилин,
а потім- давай про свої проблеми розказувать!
"Ну кинув коханий, він такий не один!
Кидать іще будуть, встромлять гострі пазурі..."

Якщо є такі друзі- умій і забутись,
коли хочеться вмерти, поживи пів годинки!
За цей час вони встигнуть швидко роззутись,
розказать про дівчат й про новенькі ковтинки.

Розкажуть тобі, що курити погано,
що треба навчатись й одягатись нормально,
що ти з новим хлопцем- ну зовсім не пара!
І що вела себе часом, занадто брутально...

Вони- моє все, єдині та вірні.
Вони завжди підтримають і прихистять
І з моїм характером бувають покірні...
Хоч і не ідеальні. Нехай собі не льстять.

Друзі ідуть і приходять, та ці...
Повертаються завжди, і завжди невчасно!
Із ними життя- як на волосинці,
та воно таки кльове, із ними- потрясне!


Рецензии