One day
Колір твоїх очей.
І більше вже, ні, не буде
Розкішних таких ночей
У повній кохання чаші
В самотності на краю
Забуду обійми наші,
На дотик щоку твою.
Ти спиш, не забутий мною,
Собі я завжди брешу…
Про щастя своє з тобою
Навмисно не напишу.
19.05.2010
Свидетельство о публикации №110103105484