Since I ve Been Loving You,

Since I've Been Loving You,
Robert, can I have a signature
Loud, the whole hog
I like baby toys,
give.

From grief
I can not hide anywhere
Pain overtakes everywhere.
SUV dynamics break -
Jimmy Page's solo breaks!

I can not explain, do not ask,
Why, tearing chest anguish
It does not take the pain?
Probably, the salt,
What I feel the same,
I felt at the same time,
When I was fifteen,
Jimmy, give the neck strike,
Robert, can I signature -
Since I've Been Loving You,
Miss.

29.10.10. Z.Sh.


Рецензии