СЫНУ

Калі прыблудны коцік
заенчыць ля кватэры,
то я, маленькі Косьцік,
адкрыю яму дзьверы.
           Вазьму яго у ванну,
           памыю, як дзіцятка,
           згатую кашы маннай --
           частуйся, кацянятка!
ІмЯ  яму дам -- Рыжык,
ці  можа  лепяй Борка,
мы  разам зь ім  на лыжах
катацца  будзям з горкі !

                1996г.


Рецензии