Серцебиття

Солодких снів,
Моя красуня!
Нехай красенів
Ти на побачення
Запросиш вві сні
Та гарні пісні
Такі голосні
Почуєш прекрасні.
Нехай туман
Вкриє парою
І доберман
Не стане парою
Як в Глюкози кліпах:
"Гуляю з доберманом
Всі секрети по кишенях
Аум!"
Бажаю щастя і добра,
Побільше світла і тепла!
Напевне серцю вже пора,
Щоби душа розквітла!
І ти зі мною на віки!
Зніми кайдани нелегкі!
Забудь про тихі муки!
Від щирих сльоз вогкі
Мої гарячі щоки
Відчуй губами
Ніжними і руки
Твої на моїй шиї
Пристрасно м'які
Як сніги на вершині...

Я люблю життя!
Життя моє це ти!
З тобою в майбуття
Я хочу разом йти.
Позбудемось сміття
Та ревнощів отрути.
Твоє серцебиття
Ніколи не забути...


Рецензии