Тебе Знайшов
Гадаєш,що уже втомила
Любов до тебе?
Але сила
Твого тепла
Мене як гріла
Так і грітиме.
Завжди кохатиме
Твоє чарівне серце
Моя проста душа
Та не втіче це
Кохання мов миша,
Адже сміливий я
Кмітлива ти
Мене приваблює
Колір олова отрути,
Що кажуть коханням
Треба називати.
Якось безумно
Весь час страждати,
Тому легше зрадити,
Аніж вберегти.
Померти завадити
Чи ліпше втікти
ТУДИ
ДЕ КВІТИ
Дороги обабіч?
Тому віч-на-віч,
Лише між нами:
Ти більш,ніж подруга
КОХАНА МОЯ ЩИРА
Керуєш снами,
Провісниця миру,
У мені спокою.
Чимдуж сильніш
В уяві притискаю
До серця ніж
Та розрізаю.
Половину тобі
Одразу дарую.
Що хочеш роби,
Тобі довіряю.
Тепер ми раби,
Оскільки проби
Закінчилися би
Лиш якби
Виросли гриби
Ядерні.
А поки мені
З тобою подорозі
Йти ще в змозі
На серці паморозі,
Але ми друзі
І у напрузі
Нога на нозі
Перебувати
Треба коли
Танго танцювати,
А не уколи
Пам'ятаємо зі школи
Усі приколи.
Отримали бали.
Мене тисячі
Так не відчули,
Як твої гарячі
Слова повернули
Мені любов!
ТЕБЕ ЗНАЙШОВ!!!
Свидетельство о публикации №110102904645