Кры да?.. не кры да!

Крыўда?.. не крыўда!
Праўда?.. не праўда!
Я АбАзЯнА ў БеЛых ПаЛьЧаТкАх!
Гора за горам, бяда за бядой
Калі ж на спатканне...
Смерць прыйдзе са мной?
Колькі, я, буду яшчэ бедаваць тут?
Хопіць з мяне!
Я, змарыўся змагацца!
Лепш, я, змяняю зямлю на свабоду,
Колер вяселкі, на цішыню гроба,
Смех, с чысценею крынічнай,
На праўду...
Якой, я, хацеў так дабіцца!
Вось вось... я правы,
Я самы разумны!
Я ведаю, смерць - гэта цуда!

P.S. Разумны?!


Рецензии