Красень-листопад

Почуття і дні листопадами               
Закружилися над дівчатами, -               
Журавлі летять, журавлі летять,
До дівчат прийшов Красень-листопад.

Осінь золоті скарби листями               
Кидає в житті над дівчатами, -
Журавлі летять, журавлі летять,
До дівчат прийшов Красень-листопад.

Хмари розляглись в небі мріями
І пливуть кудись над дівчатами, -
Журавлі летять, журавлі летять,
До дівчат прийшов Красень-листопад.

Доле, піснями ти веселими
Пронеси вітри над дівчатами, -
Журавлі летять, журавлі летять,
До дівчат прийшов Красень-листопад.


Авторське аудіо та текст нот:
 


Рецензии