Сумний погляд на тебе

Через віконні грати я бачу реальність , таку безтурботну  і сумну.
Настінні картини, почорнілі підвіконники, проросша травою доріжка -  все набридло приводить до якоїсь межі. Незнаю...
Редакція з рожевими стінами і пустими душами людей ставить все на свої місця, бо так треба. А ти самотньо споглядаєш і байдуже. Так! Це не перший раз... Перед очима рій фраз, а голова заповнена думками. Думати... Мабуть, не варто...Занадто часто ти підпорядковуєшся думкам, правилам, нормам...
Повітря пахне зрадою, так з його боку це підло і болісно. Ти знала, що так буде, але не зупинилась. Ти чесна перед ним і нема, що ховати та витрачений час тобі ніхто не поверне, бо це тупа вирізка з життя.


Рецензии
Чому ж між тобою й реальністью грати?
Чи ж то горе, чи прикрість буття?
Тобі перед ним нема що ховати,
то лиш є хвилина з Життя...

Щастя!

Полищук Виталий   22.12.2010 13:09     Заявить о нарушении
Навіть не знаю, бо таке постійно зі мною. Це вирізка з життя, але це не щастя, нажаль...Скоріше всього, це помилка прикрості буття. Але ж як без цього!?

Хельга Рейнер   24.12.2010 15:35   Заявить о нарушении