Колючие слова

Ненавиджу "колючі" слова. Так, вони ранять дуже глибоко туди, де знаходиться чотирьохкамерний орган...Я хотіла плакати,але не могла, мабуть, мозок домінує над викидом емоцій, просто, щоб ніхто не бачив і не знав, щоб не показуватись слабкою. Може, це не нормально, та я так хочу... Та безмовний ранок розставив все на свої місця, але не краще...вигляд, що забула, але - ні...


Рецензии