***

Пізня осінь прогіркла – остання за день цигарка,
Гострий запах зіпрілого листя і твого тіла,
Домерзають, неначе Васильки, збоченці в парках,
Ті, хто мали летіти, – ще в жовтні усі відлетіли.

ЖЕКи спалюють листя, а цигелі псів – на мило,
Час мине – і кремують мене, наче Рим Нерона,
Заповім тобі тіло, що невміло тебе любило –
Того разу в пуделку. Як добриво для вазона.

Завтра впадуть сніги, літаки, курси гривні, планка,
Мої діти народяться, вмруть і підуть до школи.
Звично двері відчинить зима, як стара коханка,
Як остання любов, що не скінчиться вже ніколи.

2006


Рецензии
Аню, який же сильний і болісний вірш!...

Більш нічого не скажу, бо сил немає після нього....

Ирина Гончарова1   28.10.2010 16:55     Заявить о нарушении
Сердечно дякую, дорога Ірина!
З теплом,

Ганна Осадко   28.10.2010 17:17   Заявить о нарушении