У камунiзм

На працу ўпэнена крочыць
руплівы, працоўны народ.
І я, малады рабочы,
з усімі іду на завод!

А зроблен толькі пачатак
майго завадзкога жыцьця,
і кожны мой дзень, як сьвята,
выдатнейшага адкрыцьця!

Са мной старэйшыя побач,
услаўлены працай сябры.
Мне прыклад яны і помач,
і стымул маёй барацьбы!

Ужо адзначыць мне варта:
на верным шляху я стаю --
даказваю працай ўпартай
рабочую годнасьць сваю!

І вось я радасна крочу
да родных, завОдзкіх рыс,
і я, малады рабочы,
з усімі іду ў КАМУНІЗМ !!!

             1978г.


Рецензии