Осiннiй етюд

Листя впало до землi,
Сонце заховалось.
Вiдлетiли журавлi.
Лiто попрощалось.
Ходить холод,мов павич,
Мочить нас дощами.
День проходить--знову нiч
Огортає  снами.
Вiдзеркалює душа
Налетiвшi буднi.
Загубила чи знайшла...
Осiнь всiх розсудить.


Рецензии