Рiзнокольоровi пiдснiжники
І тиха пісня, що не встаріє ніколи.
Кохання, як вино, підсилюється часом.
Життя веде за руку знов мене до школи.
Струмки весни, нам напрямок підкажуть
В бурхливе море, потім в океан…
Рядочки на екрані монітора ляжуть,
Зумій побачити в них правду, не обман.
Хто з нас не хоче щастя та тепла,
Багатства втіх та розкоші у почуттях…
Лиш досвід стримує, відштовхує – дарма,
Любов у всі віки перемагала страх.
Підсніжники, що не зів’януть більш ніколи,
Вони зросли, зігріті сонячним теплом.
Нехай уявні, та, можливо, - різнокольорові …
Крізь роки щастя - ми збиратимо разом?
Свидетельство о публикации №110102707501
Очень понравились стихи - любовь действительно должна бы крепчать с годами, как вино.... Хотелось бы верить, что так оно и есть.
Читала бы еще, но
... вже пізно, за північ(с).
Сандра Шварца 25.07.2012 01:08 Заявить о нарушении