***
тихий вiрний помiчник...
Там живе його кохана...
Образ маревний вже зник...
Та вiн знову нею марить
i спiвае їй пiснi...
Хоч вона вже не вернеться...
Все розтануло вві сні...
Я дивлюсь на це і плачу,
наче падаю з скали...
Ти вполюєш моє серце...
Не вернешся вже сюди...
Знову підеш ти за нею,
хоч і знаєш, що дарма...
А мене залишиш просто...
Сильна - впораюсь сама...
Не зроню сльози я за тобою -
Я прийму це як належне...
Я залишуся собою -
Сильна, Вільна, Незалежна!!!
Свидетельство о публикации №110102706342
Благословiнь Вам... З повагою, Валентина...
Валентина Егоровна Серёдкина 12.12.2010 02:44 Заявить о нарушении
Також, на мiй погляд, кiнцiвку, можливо, трохи треба переробити...
Усього найкращого Вам...
Валентина Егоровна Серёдкина 12.12.2010 02:55 Заявить о нарушении