другу

завжди світиш мені на дорогу
як останній промінь
як все що у мене лишилось
перетворюєшся кожен раз
із минулого в теперішнє
і я розтікаюсь по трубам від щастя
і утворюю суміш. з твоїх фраз
*
в мене є одна вагома причина
називати тебе близькою людиною -
ти не вписуєшся ні в які рамки
і ніколи не станеш для мене картиною.
ти завжди будеш чимось більшим і вищим
щось на рівні неба.
але тебе якщо чесно
мені в тисячі раз більше треба.


Рецензии