Desesperado

Хочется забиться
                в угол
Царапать холодные
                стены
От мыслей голова
                кругом
Во мне больше нет
                веры

Обескровлено мое
                тело
А мечты на сожженье
                брошены
Я иду над обрывом
                cмело
Не пойму теперь
                кто же я


I want to cling in the corner
Scratching its cold wall
My head is dizzy with thoughts
That bring no hope at all

My body ran out of blood
My dreams all burnt to dust
I walk over the abyss
And even myself can't trust;


Рецензии