Чарнобыльск шрам на твары тва м...

Чарнобыльскі шрам на твары тваім,
Полымем чорным гараць твае раны,
Змаленства яны на дзецях тваіх,
На унуках, таксама, адмецінай сталі.

Атрутай зямелька твая прапітана,
І воды твае, таксама, ў агні…
Цякуць па рэках разам з атравай,
Насенне, тваё, насычаюць, яны!

Цябе пакідае, маўкліва, без звестак,
Штоноч і штодзень, твой, сын, чалавек,
За тую вайны, якую завершыў,
Адразу ж, як толькі яе захацеў!

Р.S. З павагай да нашай планеты.


Рецензии