Краплi з думок

Вимогам інколи межі немає...
Ти йдеш...
І чим тобі життя сягає...
Я йду...
Ти йдеш...
Мені обійм твоїх не вистачає...
Вони зникають...
Ні - не ми і не обійми...
Вони – примари і страхи життя...
Є ти...
Є я...
Реальність має кольори веселки...
Але йдовано-бурштинові осінні гами
Дарують неймовірні відчуття...
Є ти...
Є я...


Рецензии