Моя...

Моя любов iз крилами надiї.
Душа,мов цвiт,що пахне навеснi,
У нiй живуть всi заповiтнi мрiї--
Я часто бачу їх в казковiм снi.

Мої думки--це гомiн зiр у висi,
Де кожну мить iде парад планет.
Щебече ластiвка про щастя в стрiсi,
Без пилу слiв i брязкоту монет.

Моє життя--сюжет одної книги,
В якiй все так,як написав поет.
I кожен день летить у стилi дзиги,
Наспiвуючи свiй простий сонет.


Рецензии
Понравилось! У Вас очень светлые стихи - это чувствуется, хотя не все слова мне знакомы.

Михаил Солдатов   14.01.2011 17:11     Заявить о нарушении
У каждого стиха есть своя мелодия.
Спасибо!

Оксана Денисовец   17.01.2011 20:58   Заявить о нарушении