Планета спок йних

Я бачила сон
Про те, що я тебе не впізнала
Серед тисяч байдужих облич,
Що не впала я
Стомленим серцем
До твоїх ніжних рук,
Що кружляв
Наді мною і кликав біду
Чорний крук,
І що зіркой
Моєю була
ПЛАНЕТА СПОКІЙНИХ
8.06.1998


Рецензии