Занадто

Ліниво на поклик серця
Відгукуються долоні.
До болі бринить, як струни,
Пульсує бажання в скронях.

Ті надто мінливі очі
Збудили в душі неспокій.
Ті надто несмілі руки
Занадто палкі на дотик.
20.06.2001


Рецензии