Вецер
Мацае вецер вуглы.
Недзе шчабечуць дзяўчаты --
Вецер пагнаўся туды.
Зьверху падміргваюць зоркі,
Трэскае злосны мароз.
Дзевак тых кубарам з горкі
Вецер на санках панёс.
Вецер жаданьне ў іх будзіць.
Лезьці пад кофты пачаў.
Лашчыць іх сьпелыя грудзі.
Дзеўкі ад шчасьця пішчаць.
Вецер вялікі нахабнік.
Ён уваходзіць у раж.
Непараўнальны ён бабнік.
Дзеўкі заходзяцца аж!
І не патрэбны ім хлопцы.
Хлопцы хай смокчуць віно.
Вецер пагладзіць па жопцы...
Вецер пяшчотны між ног...
Свидетельство о публикации №110102404518
Кузнечик Владимир 25.10.2010 17:05 Заявить о нарушении
Валик Шалэйка 25.10.2010 22:02 Заявить о нарушении