A qardasim tenqid hara, men hara..

Isteyirem sevenlere qarisim,
Kerem ile,Ferhad ile yarisim,
Gel senincun mehebbetden danisim,
A qardasim tenqid hara, men hara..

Ucaldiqca bu sevgimiz ucalsin,
Sevenlerde sevgimizden guc alsin,
Tarixde sevgimiz bir dastan olsun,
A qardasim tenqid hara, men hara..

Dar gunumde tanri olur imdadim,
Muselmanam muqeddesdir bu adim,
Ilham Idrisoglu olub ustadim
A qardasim tenqid hara, men hara..

24.10.10
Sankt-Peterburq


Рецензии