Анжэле
ці мо гэта д'ябальскі напеў?
Я табе скажу Анжэла сьмела:
я цябе страшэнна захацеў!
Сьпелае праносіш сваё цела--
ашалеўшы за табой сачу...
Божа мой! Анжэлачка-Анжэла,
як жа прагна я цябе хачу!
Не стрымацца, вой-яёй самлею...
Ад цябе я звар'яцець гатоў.
Смачная мая, дай мне надзею,
што падорыш грэшную любоў.
Любая, ну што ты счырванела?
Слаўная, я зараз закрычу...
Дарагая, дай! Мне так прысьпела...
Я мужчына, я цябе хачу!
Свидетельство о публикации №110102306790