Розкажи мен казку про нас...
Мрії свої розкажи...
Полетіли зі мною на Марс,
Увісні разом полетіли...
Будемо з проміння ткати
Шовкові сорочки квітам,
Зірками разом прикрашати
Зелені зачіски деревам...
І пісні солов`їв тримати,
По нотах іх розкладати,
На хмаринках відпочивати,
По воді разом ходити...
З рибами буде дискутувати,
Над дахами нічними літати,
Думки до кишень збирати
І відповіді серед них шукати...
Розкажи мені казку про нас,
Мрії свої розкажи...
Свидетельство о публикации №110102302063