Нёман

Засьнежаныя берагі,
рэчка у лёд адзета.
Мой Нёман дарагі,
бывай да наступнага лета!
..І не зьвіняць лясы --
заціхлі на цэлую зіму..
Бывай да наступнай вясны
Нёман ты мой радзімы..!
Я сёньня многа маўчу,
трэба душы самота...
Не кожнаму смаркачу
маю зразумець пяшчоту...


Рецензии