МАЙ

А пад вечар ціха-ціха..!
Веснавы такі спакой!
Выйдзі з хаты ды пастой,
сьвежым водырам падыхай!
Не марудзь,пакідай справы,
ды бяжы лепш пагуляй!
За вакном чароўны май!
Ну, дзяўчынка, будзь рухавай!

Ты ідзеш..!Я крокі чую...
Там, дзе лавачка твая --
не пужайся,гэта я --
без цябе даўно сумую...

       1972г.


Рецензии