Погляд торка ться стел...

Погляд торкається стелі,
Небо - як ознака щастя.
Очі блукають пустелею,
То в візерунках хвилястих.

Тричі надломлена криком
Вштовхує тіло у спокій.
Жестом заученим, звиклим
Пам"ять диктує свій докір.

Осінь холодна і темна
Здавлює горло тривога.
До сонця як і до тебе,
Більше немає дороги.


Рецензии