ЁЛКА
прынесьлі ў хату, прыбралі.
Людзі весяла, толкам
Новы год сустракалі!
У чалавечым сумленьні
ніколі адно ня сьцерці:
людзі сабе вясельле
робяць зь ёлчынай сьмерці.
Калі на лапках іголкі
радзець пачалі прыкметна,
скарыстаную ёлку
выкінулі на сьметнік.
1976г.
Свидетельство о публикации №110102205948
Валик Шалэйка 02.11.2010 12:37 Заявить о нарушении