Зайчики

Я хотіла сонячних зайчиків,
Що плигали просто в калюжі,
Ти зловив одного... майже!
Не зміг... не схотів, може!

А я лікувала небо,
Щоб плакалось меньше  йому
І ти завагався чи треба...
Для кого? Для нас... І чому?

Та я знову хотіла зайчиків,
Яких  не піймаєш нині...
Ти  любив  мене! Майже...
Але зайчиків дарував дружині...


Рецензии