Нявiннасьць
У пасьцелі з жанчынай...
Пяць хвілін ў забыцьці --
І ужо я мужчына!
Добра як ўсьведамляць,
Што цяпер я ня хлопчык!.
І ўзахлёп цалаваць
Яе п'яныя вочы.
Хай душа не баліць
Ад наўмыснай абразы!
Толькі б не падхапіць
Якой-небудзь заразы...
Свидетельство о публикации №110102201247
Людмила Колесникова 22.10.2010 18:07 Заявить о нарушении