Кращий

Ти...Я ніколи не знала тебе.
Ти...Я ніколи не курила трави.
Та ти бувкращий, навіть ніж крек,
Ніж допінг,гашиш та екстазі...

Ти був грубий, природній, мов феєрверк!
Ти був єдиний- серед усіх,
Яскравіший,бажаніший,більше за секс...
Зніс мені дах ти, як героїн...

Я заглядала в тебе із цікавості,
так як малі глядять в камасутру.
Мені не треба від тебе ні жвавості,
ні криків,ні сміху, ні жалю, ні смутку...

Як для канадця- молочний коктейль,
як масло з арахісу, гарячий хот дог...
Та ти не слухай, що я мелю...окей?
Весь мій талант до віршів- просто сдох...

Ти кращий ніж те як летить сукня Мерлін!
За комп"ютерні ігри із Ларою Крофт!
За дурнуваті жарти із " Бенні Хілл"!
За тишу і спокій, коли вчитель замовк...

Ти кращий за ноги Кембел Наомі!
За танці і спів Селін Діон...
Ти кращий ніж очі Сінді бездонні...
 ніж їхати літом кудись за кордон...

Ти кращий ніж твістер з найближчими друзями,
Та що тут казати- кращий за колу!
З голови і до п"ят охопила конфузія...
Так хочу до тебе...знову і знову!

Ти кращий за місячне сяйво улітку,
коханіший, ти для мене існуєш один.
Про себе пущу я ще одну плітку:
Для мене жаданий ти, як нікотин!

Ти кращий ніж музика Бітлз й Нірвани,
люблю тебе дуще, навіть за "Друзів"!
Як ще назвати...Просто коханий,
для цього вірша, ти, милий- муза.


Рецензии