Ти спи...

Ти спи…Я не стурбую твоїх снів…
Я стану вітром-доторкнусь твого  волосся…
Від прохолоди ночі  подихом зігрів,
Як на ланах дозріле золоте колосся…

Я знаю-бачиш в снах ти не мене!
В нічних примарах іншого шукаєш.
Нове кохання? …і  воно мене…
А  що знайдеш - ти і сама не знаєш…

Не треба було люба, ой не треба…
Такий чинити знову серцю біль!
Мене з собою  взяла ти до Неба,
А потім  просто скинула відтіль…


Рецензии