Я не казав...

Я не казав тобі, але ти знай…
Тебе не зможу я в житті своїм забути…
Я не казав, коли всьому настане край,
Я тільки голос твій хотів би поруч чути…

І погляд бачити очей твоїх сумних -
Зелені дві невичерпні безодні…
Усе життя  завжди я бачив їх
І в снах своїх і в спогадах безсонних…

Я не казав тобі, але ти пам,ятай…
Я буду завжди поряд із тобою!
Як трапиться біда - мене згадай
І я  коханням від біди тебе закрою…


Рецензии