Земна любов, земне кохання

Земна любов, земне кохання.
Дощинки падають згори.
Всього три слова наостаннє.
Всього три сонячні пори.

Відлуння слів так легко лине
В прозору радісну блакить.
Шукав себе, знайшов єдину.
Пізнав весь світ і втратив вмить.

Раніш могло б це дивувати.
Та інший світ побачив я.
Так приємна серцю втрата.
Така земна любов моя.


Рецензии