В парку Олександрiя

З мороку справ, з круговерті проблем
Вирватись, осінь, я хочу до тебе.
Серце зігрій мерехтливим вогнем,
Дай зупинитись. Дай глянуть у себе.

Тиша осіння знайомих алей
В душу наллє чи то сон, чи то спокій.
Можна забути про сотні речей.
Треба забутись в цій тиші високій.

Знову побачити сиві дуби,
Ці пустотливі берізки згадати.
Випити келих янтарний журби –
І не страждать, не втрачать, не чекати.


Рецензии
Чудовий вірш! По-справжньому осінній та ліричнй! До речі, щоб передати "і" в заголовку, використайте англійський символ, він відображаеється :)

Любовь Козырь   21.10.2010 09:50     Заявить о нарушении