Крихiтка
Крихітна ручка і крихітна ніжка.
Крихітне сонце, щасливії очі.
Грайливі дні і безсоннії ночі.
Купа ведмедиків, гірка солдатиків,
Двоє батьків, як двоє лунатиків -
Спатоньки хочуть, а сонечку - ігри,
Кицьки мяукають, рикають тигри.
Весь світ - цікавинка і в цьому родзинка,
Ти зовсім ще маленька дитинка:
Крихітні ручки і крихітні ніжки,
Батькам ти даруєш щасливі усмішки!)
Свидетельство о публикации №110101809260
Ритм очень хороший)
Большой плюс этому произведению.
Минаева Анна 24.09.2012 23:33 Заявить о нарушении