Sine Qua None
з дерев і близьких небес,
Життя має стільки смислу,
життя має вічний сенс.
На площі, де вже століття
Як варта, стоять ліхтарі,
Гуляє жовтневий вітер,
Чіпляє дроти старі…
На площі у Місті Лева
Бруківкою йде життя.
Тут Ратуша – королева,
Старого Ринку дитя.
І площа, з якої видно
терновий вінок Христа,
Мені стала зовсім рідна,
І стала мені свята.
На площі цій, в центрі міста
З тризубом стоїть Посейдон.
Життя тут наповнене смислом,
Тут вічність – sine qua none.
25/01/2009 by akuma_kawaii
Свидетельство о публикации №110101807274