Grad
Vetrovi ljulaju lisce
Zvonom srebrenim svijetlo
Stidljivo jutro probudice
U dradu, gdje mene nema
Ptice iz snova zive
Plave, slobodne k'o vetar
Vodu iz ruka piju
Ovde tvoj cuvaju san
Stara visoka drvece
Krevet namesta te tamo
Bijelim laticama cvece
Tu moja sreca zimuje
Ovde uvijek mlado lijeto
No;e te hladne zagrije
U gradu, gdje mene nema
Свидетельство о публикации №110101806241