потвора

неналежним чином
засушував мене як гербарій
і пхав у товсту книжку
щоб я нікуди не втікла від тебе,
закривав мені очі
подушкою в ліжку
щоб я не могла бачити неба,
ти казав що мені не треба.
ти привязував мене до батареї
залізними ланцюгами
бив мене руками
копав мене ногами
збирав мої зуби в сірникову коробку
і підвішував на гачок
але в тебе була
одна недоробка.
ти навіть не міг уявити що всерівно не втечу
нікуди
бо мене не існує, вибач
для тебе мене не існує.
тільки для тебе,
такої милої купи бруду.


Рецензии