лист до дурноi

ну як, ти рада? цього ти хотіла?
чи може знову щось не так?
ти знов пухнаста вся і біла.
а я в черговий раз мудак.

забудь. тепер я не живу.
я зник. я безвісти пропав.
сьогодні ти здолала висоту.
а завтра оп. і хтось тебе попхав.
я не бажаю тобі зла.
лиш знай.
ти лиш одна така дурна.

17.10.2010 львів


Рецензии