Хвор й маразмом з кимось ншим
не запереч, що й досі існує...
Та на майбутнє всі сподівання
у синім морі сліз потонули.
Ти враз злетів до іншої в небо,
залишив одну мене в прірві.
І було якось лячно без тебе,
і без твоїх обіймів у світі...
Та якось піднялась я нагору
і прямо тобі в очі дивлюся:
"Кохатиму вічно- до скону!
І в пам"яті все збережу я..."
Пр. Серце плаче за тобою
І душу рве на частини,
та глузд мій кує ту зброю,
що всі почуття минулі знищить!
Я намагалась тебе забути,
але від цього любила ще гірше.
Єдина фраза лине у думки:
"Хворій маразмом з кимось іншим!"
2.Колись ми разом блукали,
і не пускали одне одного руки.
Куди ж відчуття всі пропали,
що породжали щастя і муки?!
Ти враз все забув про мене...
Чи тобі вона підказала,
що ворогом вважати треба,
ту, що тебе щиро кохала!?
Та я якось жуву...Божевільно,
яскраво життя розгортаю,
від усього у мене похмілля,
на кожну мить сподіваюсь...
Пр. Серце плаче за тобою
І душу рве на частини,
та глузд мій кує ту зброю,
що всі почуття минулі знищить!
Я намагалась тебе забути,
але від цього любила ще гірше.
Єдина фраза лине у думки:
"Хворій маразмом з кимось іншим!"
3. І я захворіла маразмом,
за місяць- втретє, чи в п"яте...
та все ж почуття мені кажуть-
що все те залишиться нашим...
Свидетельство о публикации №110101405886