Питання

Мій розум в умовах жорсткої невизначеності,
Нерішучість твоя мій вибір гальмує,
Від самотності гинеш, згораєш у близькості,
І прозріння підказкою, знай, не врятує.

Опираєшся сам, тому я опираюсь,
Не шукаєш, не прагнеш, спокій свій бережеш,
Тільки ти зрозумій, я так не відшукаюсь,
Чи запізно до мене, мій милий, прийдеш.

Серце блискавки спалахом кохання запалює,
Чи йому пощастить догоріти з твоїм?
Може житиме вічно чиїмсь віддзеркаленням?
Буде вічно Його, а тому – нічиїм.
14.10.2010


Рецензии