Старi батьки

Старі батьки - ще зорі не упали,
Але тускніше світ в очах горить.
Старі батьки - такі маленькі стали,
А хочеться схилитися до ніг.
Старі батьки - Вас діти зрозуміли
І запитали вже про все, що так болить
А Вам тепер дзвонити і чекати
Роки проходять, місяці, як мить.
Вже ти у мамі впізнаєш бабусю,
А батько вже хитається й тремтить
Синочка дужого підтримка не завадить
- А де ж він?
Посмішку сумну не заховати:
" Йому нема коли ".
А міг би і не пить.


Рецензии