Сьогодн знов...

Сьогодні знов міняєш цілий світ
На звуки пульсу у зболілих скронях.
Твоя сльоза блищить, як самоцвіт,
Коли ховаєш райдугу в долонях.
    І ти не жертва демонічних сил,
    І твій герой не втратив позолоти.
    Вкради цей сон - і розрубай навпІл -
    Якщо удасться серце розколоти...
Безгучний крик в холодну пустоту.
Ти знову перша - перша із нікого.
І нову по вузенькому мосту,
Немов востаннє, йдеш по допомогу...
    Безшумно йди по зламаних квітках.
    Розбий себе на тисячу уламків.
    Тепер ця казка у твоїх руках -
    Святі руїни кришталевих зАмків...
                2008.


Рецензии
Гарний вірш, ніжний! Справжня лірика - наче дзеркало, в якому видно жіночу душу: таку тендітну, таку трепетну. Як часто ми і наші мрії перетворюються на "святі руїни кришталевих замків".

Мовчан-Мысловска   22.10.2010 04:15     Заявить о нарушении